Туристичний продукт Львівщини представлятимуть в Китаї

У червні цього року Львівщина вдруге прийматиме делегацію китайських туроператорів та готельєрів

Як повідомляє Depo.Львів, у червні цього року Львівщина вдруге прийматиме делегацію китайських туроператорів та готельєрів для подальшого продажу туристичного продукту області на ринок Китаю. Про це домовились на форумі туроператорів-членів Асоціації індустрії гостинності України "Україна-Китай" в Києві - повідомили в управлінні туризму та курортів Львівської облдержадміністрації.

"Основною метою цієї бізнес-зустрічі був пошук партнерських відносин з Китаєм. Вдалося напрацювати нові зв'язки із низкою туристичних агентств та операторів. Відтак вже цього літа до нас на Львівщину приїдуть туроператори з Китаю, які готові відкривати для себе такий туристичний продукт, як Львівщина. Китайці зацікавлені в якісні інфраструктурі та оздоровницях Львівської області. До того ж, це була чудова нагода обговорити усі тренди цьогорічного туристичного ринку й перейняти досвід по залученню нових потоків від наших київських колег", - зазначила Наталія Табака, начальник управління туризму та курортів ЛОДА.

Вона також зазначила, що воркшоп Асоціації Гостинності включав роботу над формуванням нового туристичного продукту та визначення країни-партнера для подальшої співпраці. Також відбулась скайп-конференція з "Українським домом" у Пекіні та представниками туроператорів країн Європи, що вже мали досвід прийняття туристичних груп з Китаю. Відтак по завершенню форуму туроператорів учасники підписанням меморандуму про співпрацю.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme