UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Рада ухвалила закон, що дозволить засудити Януковича. Як голосували запорізькі нардепи

Закон про внесення змін до Кримінального процесуального кодексу України (щодо удосконалення механізмів забезпечення завдань кримінального провадження), що дозволить засудити Януковича, інших посадовців-втікачів і зрадників, Верховна Рада ухвалила сьогодні, 16 березня

Про це повідомляє портал Depo.Запоріжжя з посиланням на сайт ВР. За законопроект у другому читанні та в цілому надали голоси 252 нардепи, зокрема, шестеро запорізьких.

Так, згідно з результатами поіменного голосування, свої голоси надали представники фракції БПП: Ігор Артюшенко, Сергій Валентиров, Петро Сабашук і Микола Фролов, а також представник "Народного фронту" Олександр Романовський і представник групи "Воля народу" Володимир Бандуров.

Представник БПП Вадим Кривохатько був відсутній в залі під час голосування, як і представники "Волі народу" Олександр Пономарьов і В'ячеслав Богуслаєв. Член фракції "Опоблоку" Євген Балицький не голосував.

Нагадаємо, ухвалені депутатами зміни до до Кримінального процесуального кодексу України дозволять засудити Віктора Януковича, представників його влади, що втекли з України, кримських зрадників тощо.

Всі новини Запоріжжя сьогодні читайте на Depo.Запоріжжя

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme