UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Харківщині селяни допомогли поліції затримати зухвалих розбійників

У Харківській області викрили чоловіків, які скоїли розбійний напад на родину

Як повідомили Depo.Харків у відділі комунікації ГУ Національної поліції України в Харківській області, до чергової частини Зачепилівського відділення поліції надійшло повідомлення від 44-річного мешканця села Сомівка щодо скоєння розбійного нападу.

На місці правоохоронці встановили, що наприкінці лютого ввечері двоє невідомих проникли до будинку заявника. В будинку також перебували його 43-річна дружина та 77-річна теща. Зловмисники зв'язали їх пластиковими "хомутами". Погрожували ножем, застосовували фізичне насилля та вимагали гроші.

В результаті розшукових заходів працівники Зачепилівського відділу поліції спільно з мешканцями села Сомівка за скоєння даного кримінального правопорушення затримали 41-річного мешканця Дніпровської області та 37-річного мешканця Харківської області. Обидва зловмисники раніше вже були судимі за аналогічні злочини.

Чоловіки затримані в порядку ст.208 КПК України. Їм повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України.

Максимальне покарання за цією статтею передбачає до 12 років позбавлення волі.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme