У Турківському районі відкриють два нові пункти пропуску

У Нижанковичах запровадять піший перехід на постійній основі

На МПП "Грушів-Будомеж" відбулося засідання Комісії з питань пунктів пропуску та прикордонної інфраструктури, яка діє у межах українсько-польської Міжурядової координаційної ради з питань міжрегіонального співробітництва. Про це під час апаратної наради повідомила директор департаменту міжнародної технічної допомоги та міжнародного співробітництва Львівської ОДА Поліна Лі, пише Depo.Львів.

За її словами, на цій Комісії вперше внесено до протоколу перспективу відкриття пунктів пропуску в Турківському районі, Львівської області, а саме МПП "Лопушанка-Міхновець" та МПП "Боберка – Смольник", як стратегічного інструменту розвитку транскордонного співробітництва.

Також українська делегація повідомила про модернізацію під'їзних доріг зі сторони України до українсько-польських пунктів пропуску, а саме: "Грушів – Будомєж", "Смільниця – Кросьценко", "Устилуг – Зосін", "Рава-Руська – Хребенне", а також "Нижанковичі – Мальховіце".

Окрім того, обговорили ситуацію в українсько-польських пунктах пропуску, забезпечення ритмічної роботи з метою прискорення перетину кордону для транспортних засобів, розмежування пасажирського та вантажного руху в МПП "Краковець – Корчова" та питання запровадження на постійній основі пішого руху в МПП "Угринів – Долгобичув", ініційовано обмін нотами щодо відкриття пішого руху в МПП "Нижанковичі – Мальховіце".

За результатами засідання сторони підписали протокол, в якому зазначили подальші напрямки співробітництва.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme