У столичному маркеті вважають "побиття підлітка" охороною спланованою провокацією

У маркеті прокоментували інцидент, який стався в магазині за адресою вул. В.Гетьмана 6, назвавши його "заздалегідь спланованою провокацією"

Про це повідомляє Depo.Київ.

Згідно з версією, викладеною на офіційній сторінці супермаркету "Мегамаркет"у "Фейсбуці", того дня о 16:14 до магазину зайшла група молодих людей, які були налаштовані агресивно, почали вживати з прилавка ще не оплачені ними продукти харчування, а на неодноразові попередження персоналу щодо припинення неправомірних дій не реагували.

"Подальша поведінка молодих людей переросла в хуліганські дії, які супроводжувались нецензурною лайкою на адресу персоналу магазину, що й спричинило затримання одного із хуліганів до приїзду поліції, яку викликала адміністрація магазину", - йдеться в повідомленні.

У Мегамаркеті також заявили, що "синець під оком у хулігана був ще до інциденту" і жодних інших тілесних ушкоджень йому не завдавали.

Крім того, у повідомленні сказано, що підлітками керували два чоловіки та дві дорослі жінки. Причому одна з жінок постійно перебувала поруч із підлітками і знімала всі події на телефон, а інша, з'явившись на місце події пізніше та зрозумівши, що ніяких порушень з боку персоналу не було, сказала всім розходитись та зустрітись у домовленому місці.

"Після цього, всі учасники події дуже організовано (за 1 хвилину) звільнили територію магазину", - заявили в Мегамаркеті, додавши, що через деякий час ця жінка "у супроводі дорослих спільників, один з яких є автором викладеної на "Фейсбуці" неправдивої інформації" прийшла до магазину по покупки.

У Мегамаркеті пообіцяли надати всі наявні відеоматеріали інциденту правоохоронним органам та оприлюднити відео з камер спостережень через соцмережі.

Цікаво, що Уповноважений Президента України з прав дитини Микола Кулеба у своєму пості у "Фейсбуці" навіть не повідомив назву маркету.

Нагадаємо, у Києві розгорівся скандал навколо супермаркету, в якому підлітку "перепало" від охоронців.

Всі новини Києва читайте на Depo.Київ

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme