UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Хмельницькому незаконно передали в оренду приміщення школи

Прокуратура через суд вимагає повернення 177 квадратних метрів школі

У Хмельницькому незаконно передали в оре…

Хмельницька місцева прокуратура вимагає використання приміщень навчальних закладів за цільовим призначенням, повідомляє Depo.Хмельницький за інформацією прес-служби облпрокуратури.

Хмельницька місцева прокуратура виявила факт незаконної передачі в оренду комунального майна та використання приміщення школи не для освітніх цілей.

За словами керівника місцевої прокуратури Валерія Заяца, попри заборону законодавства використовувати майно навчального закладу не за призначенням, управлінням комунального майна Хмельницької міської ради фізичній особі-підприємцю передано в оренду частину приміщення навчально-виховного комплексу у місті Хмельницькому.

Орендовані 177 метрів вартістю понад 270 тис. грн, призначені для забезпечення реалізації прав учнів для здобуття освіти, використовуються підприємцем як столярна майстерня та пункт прийому замовлень.

Реагуючи на це порушення та захищаючи інтереси держави, місцева прокуратура звернулась до господарського суду в Хмельницькій області з позовними вимогами визнати недійсним договір оренди нерухомого майна та звільнити приміщення навчального закладу.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme