На Дніпропетровщині невеликими мітингами "качають" ситуацію навколо блокади

У великих містах Дніпропетровщині пройшли мітинги на підтримку "блокадників"

На Дніпропетровщині невеликими мітингами…

Про це передає Depo.Дніпро.

Як повідомляє "Перший Криворізький", у Кривому Розі відбувся мітинг біля міського відділення поліції. Близько 50 містян висловили обурення затриманням мешканців Кривого Рогу на редуті в Кривому Торці, і нагадати представникам місцевої влади про полонених в зоні АТО.

У Павлограді, як повідомляє "Независимый портал", на Соборній площі зібралося близько 50 осіб, які засудили затримання активістів, які блокували товарообіг з окупованими територіями. Мітингарі прийняли резолюцію зі своїми вимогами та передали її до виконкому міськради Павлограду.

У Кам'янському, як передає "Событие", активісти "Правого сектору" втрутились у офіційне святкування Дня добровольця та закликали бійців йти до будівлі місцевого СБУ. За словами присутніх, вони хочуть почути офіційну позицію місцевого керівництва СБУ з приводу вчорашнього розгону і побиття силовиками учасників торгової блокади Донбасу біля села Кривий Торець, які не пропускали поїзда з вугіллям з контрольованих бойовиками територій. Мітингарі погрожують палити шини під будівлею СБУ.

Нагадаємо, у Дніпрі поліція переведена на посилений режим несення служби.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Дніпро

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme