У Харкові Штепа відмовилася вiд адвоката з Донецька

Колишній мер Слов'янська Неля Штепа відмовилася від одного зі своїх адвокатів

У Харкові Штепа відмовилася вiд адвоката…

Як передає кореспондент Depo.Харків, про це Штепа заявила сьогодні, 13 березня, під час засідання Комінтернівського райсуду Харкова.

Перед початком засідання головуючий суддя зачитала лист адвоката Штепи Ірини Дроздової з Донецька, який прийшов до канцелярії суду по електронній пошті.

У своєму листі Дроздова заявила, що, незважаючи на бойові дії, більше року приїжджала на судові засідання у справі Штепи. Адвокат зазначила, що в даний момент інтереси Штепи в суді представляють два адвокати, тому право на захист підсудної не порушено. Дроздова висловила впевненість, що немає необхідності в її участі в процесі.

Реагуючи на заяву, Штепа сказала: "Якщо вона так вважає, то я відмовляюся від неї офіційно. Хоча їй було сплачено до кінця, до вироку".

Довідка Depo.Харків. Екс-мера Слов'янська Донецької області Нелю Штепу обвинувачують у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України, що спричинило загибель людей) і ч. 1 ст. 258-3 (створення терористичної групи чи організації) Кримінального кодексу України.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme