UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Одеса потрапила на сторінки відомого "The Wall Street Journal"

Місто вважають осередком технологічних стартапів

Нью-йоркський журналіст опублікував статтю про Одесу на сайті відомого американського видання "The Wall Street Journal", пише Depo.Одеса з посиланням на "Культурометр".

Він пише, що незважаючи на проблеми в українській економіці і військовий конфлікт на Донбасі, в Одесі "відчувається надія на майбутнє".

Улем зауважив, що історичний центр міста зникає і тільки на Катерининській площі він відчув Одесу, якою вона колись була. Більшість прибувають в місто туристів жадають його яскравою (іноді позбавленою смаку) нічного життя і великих пляжів. Він зазначив, що сучасна Одеса - осередок технологічних стартапів в Україні, тут бурхливо розвиваються інтернет-технології. Однак Улем виявився заінтригований одеської архітектурою, культурою і неослабною нонконформістською рисою:

"Прогулюючись по довгих проспектах, викладеним голландським інженером на початку XIX століття, я бачив, що рушаться старі таунхауси і палаци, які виглядали більш французькими та італійськими, ніж російськими або українськими. Дійсно, багато хто з найбільш значущих пам'яток міста відносяться до початку 1800-х років. Вони були спроектовані архітекторами з такими іменами, як Боффо, Фраполли і Торічеллі".

Всі новини Одеси читайте на Depo.Одеса

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme