Де у Львові відкриють наступну амбулаторію сімейної медицини

Наступну амбулаторію сімейної медицини відкриють на вул. Личаківській, 119

Як повідомляє Depo.Львів, наступну амбулаторію сімейної медицини відкриють на вул. Личаківській, 119. Про це розповів начальник управління охорони здоров'я Львівської міської ради Володимир Зуб.

"У 2017 році плануємо відкрити амбулаторію сімейної медицини на вул. Личаківській, 119, і ремонтні роботи там вже розпочалися. Також плануємо відремонтувати ще одну амбулаторію на Рясне", - сказав він.

Торік у Львові запрацювали три нові амбулаторії сімейної медицини. Одну амбулаторію відкрили для мешканців Залізничного району на вул. О. Степанівни, 35А. Для мешканців Шевченківського району – одну створили на вул. Грінченка, 6 і ще одну – відкрили на вул. Шевченка, 358Б, капітально відремонтувавши поліклінічне відділення, яке до цього там функціонувало.

Вже цього року амбулаторію відкрили для мешканців Нового Львова на вул. Тернопільській, 9. Наступна, 19 амбулаторія, запрацює у Личаківському районі на початку літа.

Загалом у закладах охорони здоров'я Львова функціонує 459 дільниць, 18 амбулаторій та 36 відділень сімейної медицини. Охопленість сімейною медициною становить 91,5 % населення міста.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme