UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Авдіївка знову зі світлом: Електрикам вдалося усунути пошкодження

Ремонтнна бригада відновила лінію електропередач і в Авдіївці знову є світло

Як передає Depo.Донбас, про це на своїй сторінці у Facebook повідомив керівник Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський.

"Авдіївка зі світлом! Ремонтники відновили ЛЕП. Щоправда, підчас ремонтних робіт монтажники виявили ще кілька незначних пошкоджень (розпущень) кабеля. Завтра, якщо дадуть режим тиші, ремонтники ліквідують і ці пошкодження. Ситуація з енергопостачанням та водозабезпеченням Авдіївки є на постійному контролі у Президента", - повідоми він.

Нагадаємо, 11 березня в результаті бойових дій сталося пошкодження високовольтної лінії, що призвело до припинення електропостачання міста Авдіївка, Авдіївського коксохімічного заводу та Донецької фільтрувальної станції.

Станом на 12 березня енергетики не ремонтували пошкоджену бойовиками лінію електропередач, адже їм не дали гарантій безпеки.

Однак вже вранці 13 березня за інформацією від голови Донецької обладміністрації Павла Жебрівського, бойовики надали письмові гарантії припинення вогню в районі Авдіївки для відновлення пошкоджених ліній електропередач.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme