UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

В Авдіївці не можуть почати ремонт - немає домовленості про "тишу"

Централізоване водопостачання Авдіївки наразі відсутнє, вирішується питання про подачу води за графіком з резервного питного резервуара

В Авдіївці не можуть почати ремонт - нем…

Про це повідомила в ефірі "112 Україна" речник Головного управління ДСНС в Донецькій області Вероніка Бахал, пише Depo.ua.

"Станом на 10:00 централізоване водопостачання міста відсутнє. Вирішується питання про подачу води за графіком з резервного питного резервуара. Теплопостачання міста здійснюється в штатному режимі за рахунок Авдіївського коксохімічного заводу. Об'єкти соціально-побутової сфери, які не мають власних систем електроживлення, забезпечені енергією дизельгенераторів ДСНС" – зазначила вона.

За її словами, для очищення території міста від вибухонебезпечних предметів спрямована піротехнічна група ДСНС України у кількості 5 осіб та 2 одиниць техніки.

"Попередньо ремонтно-відновлювальні роботи будуть проводитися за наявності коридору і гарантії безпеки співробітників" – додала речник відомства.

Бахал повідомила, що наразі домовленості про "режим тиші" в Авдіївці немає.

"Зараз такої інформації немає, домовленості немає" – зазначила вона.

Як повідомлялося, 11 березня в результаті бойових дій сталося пошкодження високовольтної лінії, що призвело до припинення електропостачання міста Авдіївка, Авдіївського коксохімічного заводу та Донецької фільтрувальної станції.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme