У Полтаві городяни пили каву з поліцейськими

Ідея зустрічі полягала в можливості спілкування мешканців Полтави про проблеми, які їх хвилюють, не в офіційних кабінетах, а у неформальній обстановці за чашкою кави

У Полтаві городяни пили каву з поліцейсь…

11 березня у Полтаві у затишній "Львівській кав'ярні" відбулася неформальна зустріч патрульних поліцейських з полтавцями, повідомляє кореспондент Depo.Полтава.

Інспектор зі зв'язків із громадськістю Управління патрульної поліції Полтави Марина Зінюха зазначила, що запозичили цю ідею з США, і суть її полягає в можливості спілкування мешканців Полтави про проблеми, які їх хвилюють, не в офіційних кабінетах, а у неформальній обстановці за чашкою кави.

Перша зустріч викликала неабиякий ажіотаж серед полтавців. Затишна "Львівська кав'ярня" не змогла вмістити усіх бажаючих випити каву з очільником Управління патрульної поліції міста Віталієм Мельничуком.

Власниця "Львівської кав'ярні" Катерина Бабич зазначила, що ця акція є соціальним проектом, а не піаром. А Марина Зінюха додала, що подібні спілкування з поліцейськими будуть відбуватися один-два рази на місяць, і кожен може прийти і обговорити свою проблему віч-на-віч з керівництвом поліції.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme