У Донецькій області сталася стрілянина в кафе

З осколковими пораненнями госпіталізовано чоловіка, але наразі його життю нічого не загрожує, він перебуває вдома

В одному з населених пунктів Великоновосілківського району Донецької області минулої ночі сталася стрілянина, поранено місцевого жителя – сказано в повідомленні ГУ Нацполіції в Донецькій області, пише Depo.ua.

Про госпіталізацію чоловіка з діагностованими численними ранами грудної клітки поліцейським повідомили медики. Попередньо було встановлено, що невогнепальні поранення чоловік дістав у кафе внаслідок стрілянини.

"На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група Великоновосілківського відділення поліції, яка встановила, що цієї ночі потерпілий (1974 року народження) відпочивав у місцевому кафе. У той же час інший відвідувач (1992 року народження) здійснив постріли в кахельну підлогу. Унаслідок цього плитка розлетілася, і її осколками було поранено потерпілого. Чоловіка було негайно доправлено до лікарні, де було підтверджено, що поранення викликано осколками. Потерпілому надано медичну допомогу. Зараз його життю нічого не загрожує, він перебуває вдома" – йдеться в повідомленні.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 ("Хуліганство") Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Досудове розслідування триває.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme