На Холодній Горі затримали серійного розбійника: Бандит нещодавно вийшов за амністією

У Харкові оперативні працівники Холодногірського відділу поліції у скоєнні злочинів викрили 39-річного раніше судимого чоловік

Як повідомили Depo.Харків у відділі комунікації ГУНП України в Харківській області, починаючи з лютого поточного року, на території Холодногірського району зареєстровано два розбійні напади на кредитні установи та один - на аптеку.

За відомостями поліції, зловмисник діяв за однією схемою: забігав до приміщення установи та, погрожуючи працівницям ножем, заволодівав грошима та золотими виробами.

Під час оперативно-розшукових заходів працівники поліції встановили особу зловмисника. Ним виявився 39-річний безробітний харків'янин, який неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності, а у квітні 2016 року був звільнений достроково, за амністією.

Викрадені гроші в сумі близько 9 тис. грн він витратив на власні потреби, прикраси здав до ломбарду.

Відносно чоловіка обрана міра запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та йому повідомлено про підозру у скоєнні злочинів. На даний час підозрюваний знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання.

Слідчим Холодногірського відділу поліції відкриті кримінальні провадження за ч. 3 ст. 186 (грабіж) та ч. 3 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Затриманому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до 12 років з конфіскацією майна.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme