Поранену волонтерку лікуватимуть декілька місяців

Волонтери розповіли, де і як потрапили під обстріл

Поранену волонтерку лікуватимуть декільк…

Про це йдеться у повідомлені групи Save Lives Together у "Фейсбуці", передає Depo.Дніпро.

"Сьогодні вона вже в доброму гуморі, то мали можливість разом спланувати наші дії під час лікування Юлі та Сергія. Лікарі кажуть що лікування займе декілька місяців, але доставка вантажів нашим підопічним не спиниться а ні на день! (нехай сєпари і не сподіваются", - йдеться у повідомлені.

За словами волонтера Богдана Ковальова, вони 200 метрів не доїхали до безпечної зони коли потрапили під обстріл. Куля "миттєвої дії запальна" влучила у стійку автівки. Осколки зачепили двох волонтерів. Того ж дня на цьому місці під обстріл потрапила ще одна автівка волонтерів.

Нагадаємо, що журналіст Роман Бочкала у Facebook повідомив, що волонтерський мікроавтобус Мерседес Віто, в якому перебувала Юлія Толмачова, був обстріляний ймовірно снайпером. Це сталося 8 березня при виїзді з Жованки в районі Зайцевого. Юлія отримала поранення голови, загрози життю немає. Після поранення в голову Юлія Толмачова відчуває сильні болі, її прооперували. Одразу після операції Юлія Толмачова запитала про стан пораненого бійця.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Дніпро

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme