UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Подвійне вбивство та самогубство в Харкові: Відкрите кримінальне провадження

За фактом подвійного вбивства в Харкові відкрите кримінальне провадження

Як повідомили кореспонденту Depo.Харків у відділі комунікації ГУ Національної поліції України в Харківській області, факт події був внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

На даний час правоохоронці проводять необхідні заходи для встановлення усіх обставин, що призвели до смерті родини. Слідчі дії тривають.

Як додала старший інспектор Шевченківського ВП ГУНП України в Харківській області Ірина Мусієнко, батько загиблої дитини та чоловік загиблої жінки, якого підозрювали у їхньому вбивстві, за даними свідків, напередодні ввечері близько 21:00 вийшов з під'їзду, сів у своє авто та поїхав у невідомому напрямку. Після цього його знайшли мертвим – він покінчив життя самогубством.

Як повідомляв Depo.Харків, 10 березня об 11:00 до Шевченківського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що в одній з квартир будинку по вулиці Заліській виявлено задушеними 30-річну жінку та її 4-річну доньку.

Під час оперативно-розшукових заходів поліцейськими було встановлено особу людини, яка ймовірно скоїла даний злочин. Ним виявився 27-річний чоловік загиблої та батько дитини.

Впродовж декількох годин підозрюваного знайшли мертвим. Чоловік покінчив життя самогубством, стрибнувши з висоти.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme