UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Вінницькі прокурори хочуть, щоб віничани вживали лише якісний алкоголь

Співробітники прокуратури Вінницької області викрили злочинну групу, учасники якої незаконно відкрили підпільний цех, де виготовляли фальсифіковані алкогольні напої відомих світових брендів

Вінницькі прокурори хочуть, щоб віничани…

Прокуратурою Вінницької області, за матеріалами обласного Управління Служби безпеки України, розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 204 КК України за фактом незаконного виготовлення з недоброякісної сировини алкогольних напоїв відомих світових брендів. Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на прес-службу прокуратури Вінницької області.

За результатами обшуків на території складських приміщень в с. Лозове Чернівецького району виявлено підпільний цех з виготовлення контрафактних алкогольних напоїв відомих світових брендів, а саме: Jeck Danials, Attikys, Finlandia, Gorbachev, Metaxa, Grey Goose, Finlandia New Jeck, Jelzin та Kvint із встановленим обладнанням, що забезпечує масове виробництво таких товарів, до якого було залучено п'ятеро осіб.

Загалом вилучено незаконно виготовленої підакцизної продукції загальним об'ємом понад 14 тис. літрів, обладнання для її виготовлення та три транспортних засоби, які використовувались учасниками групи для незаконного транспортування зазначених алкогольних напоїв з метою збуту на території Вінницької та суміжних областей.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme