UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Упродовж лютого в Києві зрівняли з землею 57 МАФів

Упродовж лютого в Києві комунальники демонтували понад півсотні незаконних комерційних тимчасових споруд

Про це повідомляє Depo.Київ з посиланням на прес-службу КП "Київблагоустрій".

"Найбільші з демонтованих незаконних споруд такі: торгівельний ряд з ролетів і кіосків на проспекті Перемоги, 49, великий павільйон на перетині вулиць А. Ахматової та П. Григоренка, павільйон на проспекті Академіка Глушкова, 3, всесезонний павільйон при кафе-барі на вулиці Бориса Грінченка, 2, велика прибудова до будинку на вулиці Кіквідзе, 12, а також великий за площею павільйон, який був розташований на виїзді з вулиці Дмитрівської на площу Перемоги", - йдеться у повідомленні.

Окрім того, з вулиць Києва прибрали кілька кіосків, ларьків, крамниць на колесах, нелегальних автокав'ярень, а також самовільно встановлених кафе-прибудов до житлових будинків.

При цьому в "Київблагоустрої" повідомили, що кілька МАФів їхні власники знесли добровільно. Під час інспекторських перевірок вони визнали їхній нелегальний статус і погодились прибрати споруди своїми силами.

Нагадаємо, усього з початку 2017 р. "Київблагоустрій" прибрав у столиці понад 110 незаконних комерційних тимчасових споруд. За даними Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища, наразі в Києві нараховуються 6,5 тис. законних тимчасових споруд.

Всі новини Києва читайте на Depo.Київ

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme