Стало відоме ім'я бійця, який ліквідував російського снайпера (ФОТО)

Український боєць із позивним "Звір" виявився більш майстерним за російського снайпера, якого ліквідували у Авдіївській промзоні

Як передає Depo.Донбас, про це на своїй сторінці у Facebook повідомив журналіст Андрій Цаплієнко.

"Сьогодні вночі у нього був поєдинок з ворожим снайпером. "Звір", звичайний солдат-контрактник, виявився швидшим і точнішим. І це врятувало йому життя",- написав журналіст.

За його словами, тридцятитрирічний росіянин був ще живий, коли до нього дісталися українські бійці, однак попри надану першу медичну допомогу, не вижив

"Українські бійці, забравши його разом з документами з "нічийної землі", намагалися надати йому першу допомогу. Шкода. У Гаазі дуже потрібні свідки", - зазначив Цаплієнко.

Нагадаємо, що згідно документів, які виявили у вбитого, знищений бойовик був жителем однієї з областей Узбекистану на ім'я Нісонов Мурафжан Намірович. При собі він також мав гроші та фотографії з дівчиною, загорнутою у прапор Росії.

Як раніше повідомлялося у прес-центрі штабу АТО, 8 березня на передовій українські бійці викрили ворожу снайперську групу та ліквідували снайпера бойовиків. Згодом з'ясувалося, що він громадянин Росії із "документами ДНР".

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme