Лікар на суді по вбивству поліцейських розповів, як "катав" підозрюваного на томографі

У Дніпрі на черговому судовому засіданні по справі вбивства патрульних Ольги Макаренко і Артема Кутушева допитували свідків

Лікар на суді по вбивству поліцейських р…

Про це повідомляє "Информатор", передає Depo.Дніпро.

Зокрема, суд заслухав свідчення Юрія Грабовського, який працює лікарем-радіологом з надання невідкладної допомоги на комп'ютерному томографі в лікарні імені Мечникова.

Він повідомив, що 25 вересня 2016 року санітарка привела до нього в кабінет пацієнта з кульовим пораненням. Лікар вже знав про резонансне вбивство поліцейських і бачив у Інтернеті фотографії ймовірного вбивці.

"Він нічого не пояснював про своє поранення, а я нічого не питав. Провів обстеження, результат - вогнепальне поранення, всередині металевий предмет, а саме куля, яка розбила 12-е ребро зліва", - розповів свідок.

Він також додав, що тягнув час до приїзду правоохоронців. "Я його катав на томографі, користуючись тим, що пацієнт не знав, скільки проводиться обстеження. Потім зайшла група захоплення, а я вийшов. Там його і затримали ", - підсумував лікар.

Нагадаємо, що розшукуваний за тяжкі злочини екс-боєць "Торнадо" Олександр Пугачов 25 вересня 2016 року в Дніпрі завинувачується у вбивстві двох поліцейських при спробі перевірити в нього документи. Поранений Пугачов самостійно звернувся до лікарів, після операції його перевели у СІЗО. 9 лютого 2015 року відбулося перше засідання з розгляду справи. На попередньому засіданні суду сторона обвинувачення вимагала накласти арешт на майно Пугачова у окупованому Торезі.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Дніпро

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme