Кременчужанин ледь не зарізав товариша по чарці

У Кременчуці чоловік наніс тяжкі ножові поранення товаришу по чарці, з яким посварився

Кременчужанин ледь не зарізав товариша п…

Ввечорі, 8 березня поліцейські Кременчука отримали інформацію від медиків про те, що з тяжкими ножевими пораненнями госпіталізовано 29-річного чоловіка, повідомляє Depo.Полтава з посиланням на прес-службу обласної поліції.

Подія сталася на проспекті Л. Українки, куди й направили особовий склад Кременчуцького відділу поліції та патрульні наряди міста.

У тому ж районі правоохоронці затримали злочинця – 33-річного кременчужанина. Під час поверхневого огляду у чоловіка знайшли та вилучили ніж.

З'ясували, що конфлікт виник між чоловіками під час спільного вживання алкоголю. Обидва були напідпитку та посварилися. Затриманий дістав з кишені ножа і спричинив ножове поранення потерпілому.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 125 Кримінального кодексу України (умисне легке тілесне ушкодження).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу до 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк до 200 годин, або ж виправні роботи строком до одного року.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme