UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

До семи років тюрми "світить" сумчанину за незаконне зберігання набоїв

На Сумщині поліцейські вилучили у раніше судимого чоловіка набої

До семи років тюрми "світить" сумчанину…

Конотопські поліцейські в рамках загальнодержавної операції "Зброя та вибухівка" вилучили 19 одиниць набоїв у раніше судимого 21-річного місцевого жителя. Наразі правоохоронці в рамках відкритого кримінального провадження з'ясовують шляхи походження боєприпасів та мету їх зберігання, повідомляє Depo.Cуми з посиланням на прес-службу обласної поліції.

Вже на початку відпрацювання поліцейські задокументували факт незаконного поводження з боєприпасами. Так, у раніше судимого 21-річного мешканця району працівники поліції вилучили 19 малокаліберних набоїв, котрі, з його слів, він знайшов поблизу залізничного моста в Конотопі. Таку "знахідку" поліцейські негайно вилучили й направили на експертне дослідження, а за вказаним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження з вогнепальною зброєю, бойовими припасами чи вибуховими речовинами), яка передбачає до семи років позбавлення волі.

"З огляду на те, що на сході країни йдуть військові дії, збільшилася кількість попадання нелегальної зброї в мирні регіони, що може привести до трагічних наслідків", - говорить Олексій Нештенко, начальник Конотопського відділу поліції.

Працівники поліції, щоб запобігти його попадання в випадкові руки, звертаються до громадян з проханням повідомляти про будь-які відомі факти зберігання, придбання, виготовлення, ремонт або збут вогнепальної зброї, бойових припасів або вибухівки в чергову частину Конотопського відділу поліції по телефону: 6-20 -09 або "102".

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme