Що шукали одесити в Інтернеті: Подарунок своїми руками на 8 березня з чарок і склянок

Мешканці одещини з нагоди Міжнародного дня жінок створюють доволі цікаві запити у пошукових системах

Що шукали одесити в Інтернеті: Подарунок…

Щорічно на початку березня українські користувачі запитують у пошоковиках про Міжнародний жіночий день більше кількох мільйонів разів. З них більше 100 тисяч запитів приходить від жителів Одеської області.

У прес-службі Яндекса кореспонденту Depo.Одеса повідомили, що кількість пошукових запитів досягає піку тільки о 9-10 годині ранку 8 березня, коли відкладати вже нікуди.

На першому місці пошукового рейтингу виявилися привітання: це кожен третій запит до пошуковика про свято. Найчастіше шукають короткі вітання з гумором. Трапляються і оригінальні запити - наприклад "які слова привітання з 8 березня можна сказати тещі".

Крім того, одесити особливо тяжіють до поезії - вітання у віршах шукають в 4 рази частіше, ніж у прозі.
Приклади таких запитів від одеситів: "приколи привітання вчителю на 8 березня у віршах від непосидючих учнів", "вірші для тренера з художньої гімнастики на 8 березня", "вірші з 8 березня дівчині, яка подобається".

Одним з головних атрибутів 8 березня одесити вважають листівки: кожен десятий запит про свято - на цю тему. В основному запитують, як зробити або намалювати їх самостійно. І навіть так: "пристойні листівки тітці на 8 березня", де намалювати листівку мамі на 8 березня на компі", "листівки до 8 березня своїми руками з серветок поетапно".

Майже так само часто до 8 березня шукають картинки з поздоровленнями. Як правило, гарні або "прикольні", буває, і анімовані. А іноді користувачі точно знають, чого хочуть. Так, комусь знадобилася "картинка анимашка на 8 березня супер", а іншим - "картинки з 8 березня з Тейлор Лотнер" і "ізотеричних привітання з 8 березня жінкам в картинках".

Як і в будь-яке інше свято, люди стикаються з проблемою вибору подарунків. Дані Яндекса говорять про те, що більшість збирається робити подарунок на 8 березня власноруч. Більше 60% запитів про подарунки містить фразу "своїми руками": "який найкращий подарунок для мами на 8 березня своїми руками", "подарунок учительці на 8 березня своїми руками відео дуже легко", "класний подарунок на 8 березня своїми руками без клею", "подарунок своїми руками на 8 березня з чарок і склянок".

Найпопулярніший матеріал для подарунків своїми руками в Одесі і області - папір, на другому місці - картон, на третьому - бісер. Також handmade-презенти виконують в техніці квіллінгу. В цілому одесити схильні заощаджувати зусилля - досить часто шукають, як "зробити подарунок легко".

Решта користувачів, які цікавляться подарунками, запитують, "що подарувати". Найпоширеніший запит в цій категорії - "що подарувати мамі на 8 березня". Іноді підібрати подарунок особливо складно: хтось з одеситів шукав, "що подарувати жіночому колективу на 8 березня якщо ти один", а житель Ізмаїла - "що подарувати начальниці на 8 березня у якій все є".

Найчастіше подарунки і привітання потрібні для мами, на другому місці за кількістю запитів - для подруги, на третьому - для бабусі. Шукають привітання і для представниць різних професій: "привітання з 8 березня колегам ветеринарам", "привітання з 8 березня вчителю математики", "привітання з 8 березня мерчендайзера".

Судячи за запитами, на 8 березня найчастіше співають дитячі пісні про маму. Святкові СМС хочуть знайти короткі і "прикольні з гумором". А замикають список популярних тем плейкаст: одесити шукають безкоштовні музичні листівки.

Ось ще кілька оригінальних запитів жителів Одеської області про 8 березня: "кращі короткі привітання з 8 березня незнайомці", привітання з 8 березня оленя або зайчик", привітання з 8 березня самої чуйної", привітання з 8 березня на всіх мовах світу", "християнські вірші на 8 березня мамі", "листівки з 8 березня з приколами і алкоголем", "мерехтливі листівки до 8 березня", "рецепт легких тісте на 8 березня", чоловік не привітав з 8 березня в картинках. як помститися?".

Всі новини Одеси читайте на Depo.Одеса

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme