На підтримку аграріїв Львівщини передбачили понад 11 млн грн

Програма підтримки та розвитку агропромислового виробництва у Львівській області передбачає фінансування заходів із відновлення родючості ґрунтів

Як повідомляє Depo.Львів, на черговій сесії Львівської обласної ради депутати підтримали внесені департаментом агропромислового розвитку облдержадміністрації зміни до Комплексної програми підтримки та розвитку агропромислового виробництва Львівської області на 2016 – 2020 роки. Відтак, у 2017 році на фінансову підтримку аграріїв Львівщини виділили 11,2 млн грн.

"Програма підтримки та розвитку агропромислового виробництва у Львівській області передбачає фінансування заходів із відновлення родючості ґрунтів, підтримку дрібних і середніх фермерів і створення кооперативів", - про це під час брифінгу розповів голова Львівської ОДА Олег Синютка.

Кошти з обласного бюджету спрямовуватимуться на виконання завдань і заходів Комплексної програми у вигляді фінансової підтримки на конкурсній основі.

За словами Олега Синютки, ця Програма дозволить і надалі збільшувати обсяги виробництва сільськогосподарської продукції, а також дасть добрий поштовх для розвитку села.

До кінця березня 2017 року розпочне роботу конкурсна комісія для визначення учасників Комплексної програми, які мають право на одержання фінансової підтримки з обласного бюджету.

Слід зазначити, що Львівщина має найбільший обсяг фінансування, залучений із державного бюджету.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme