Харків'яни поскаржилися Кернесу на недоступність вулиці Пушкінської

Харків'яни просять міськраду організувати кілька додаткових маршрутів з різних районів міста, які проходитимуть всією вулицею Пушкінською – від її початку та до кінця

Як передає Depo.Харків, відповідна петиція була зареєстрована на сайті мерії сьогодні, 8 березня. Автор - Жанна Саакова.

Вона нагадала, що у 2009 році міська влада прибрала трамвай з вулиці Пушкінської "під приводом того, що його вібрація руйнує стіни будинків, він створює труднощі при проїзді вулицею на автомобілі, і що відсутність трамвая допоможе розвантаженню вулиці".

"Натомість пообіцяли пустити соціальну маршрутку. Її таки пустили, як і обіцяли. Але! Маршрутка 89 "ТЦ Метро (проспект Гагаріна) - вулиця Дерев'янко" ходить раз на годину (в кращому випадку), забита битком. Ціна вже далеко не соціальна. Водії лаються, коли їм показують пільгове посвідчення. Вулиця Пушкінська при тому не розвантажилася. Доїхати з інших районів по всій вулиці Пушкінській, крім як з проспекту Гагаріна, до деяких місць можна тільки з пересадкою, що створює незручність", - зазначає автор.

У зв'язку з цим жінка звернулася з проханням до міської влади організувати кілька додаткових маршрутів з різних районів міста, які проходитимуть від початку вулиці Пушкінської до її кінця.

Для того, щоб петицію розглянула міськрада, вона повинна протягом 90 днів зібрати щонайменше 5 тис. підписів.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme