UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Києві встановлять меморіальні дошки загиблим в АТО

У Києві встановлять шість меморіальних дощок видатним діячам та загиблим у зоні проведення АТО

Відповідне розпорядження підписав мер Віталій Кличко, повідомляє Depo.Київ.

Так, на фасаді будівлі середньої загальноосвітньої школи № 25 на вулиці Володимирській, 1 встановлять меморіальну дошку на честь учасника АТО, захисника Донецького аеропорту Ігоря Шептицького, а на фасаді будівлі на бульварі Тараса Шевченка, 3-А – капелана АТО, учасника Революції Гідності на Майдані Отця Валентина Серовецького.

Вшанують пам'ять й учасника АТО Тараса Новоселова – меморіальну дошку встановлять на фасаді будівлі середньої загальноосвітньої школи № 242 на проспекті Правди, 64-Г.

Окрім того, на фасаді будинку на вулиці Микільсько-Ботанічній, 14 встановлять меморіальну дошку на честь вченого-енергетика Івана Чиженка, а на фасаді будівлі на вулиці Шота Руставелі, 39/41 – президента Всеукраїнської асоціації фізіотерапевтів та культурологів Михайла Лободи.

Також встановлять меморіальну дошку на честь видатного вченого, одного із засновників Інституту отоларингології ім. проф. О. С. Коломійченка НАМН України – академіка Леоніда Розенфельда на фасаді будівлі на вулиці Зоологічній, 3.

Відзначається, що витрати, пов'язані із виготовленням та встановленням меморіальних дощок, будуть профінансовані за позабюджетні кошти.

Всі новини Києва читайте на Depo.Київ

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme