UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Бердянську чоловік намагався вбити родича сокирою

Сварка між чоловіками виникла на ґрунті неприязних відносин. Подія сталася на вулиці Ревуцького в Бердянську 3 березня о 10:40

Про це повідомляє прес-служба ГУНП України в Запорізькій області, передає кореспондент порталу Depo.Запоріжжя.

Так, до поліції звернувся 24-річний чоловік, який розповів, що в результаті конфлікту його батько отримав тілесні ушкодження від сусіда. Потерпілого госпіталізували до міської лікарні.

Як встановили поліцейські, 49-річний потерпілий та 39-річний нападник родичі та сусіди. З приводу розподілу території домоволодіння між ними систематично виникають конфлікти, тож цивільно-правові відносини переросли в неприязні. Вранці між чоловіками виникла чергова сварка, яка переросла в бійку. Зловмисник, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, схопив сокиру та наніс удар в область голови опоненту. Син постраждалого одразу викликав швидку та поліцію.

Нападник викинув сокиру та зачинився у своєму будинку. Поліцейські провели бесіду та переконали його вийти. 39-річного раніше не засудженого зловмисника затримали в порядку ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України та направили до Бердянського ізолятора тимчасового тримання.

Слідчим Бердянського відділу поліції внесені відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато досудове розслідування за ознаками п.2 ст.15, ч.1 ст.115 (замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від семи до п'ятнадцяти років позбавлення волі.

Всі новини Запоріжжя сьогодні читайте на Depo.Запоріжжя

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme