UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Понад сто тисяч видурили шахраї з запоріжців і львів'ян за працевлаштування в Польщі

Кіберполіцейські "вирахували" групу шахраїв, що діяла упродовж останнього року на території Запорізької і Львівської областей

Понад сто тисяч видурили шахраї з запорі…

Як повідомили порталу Depo.Запоріжжя у ГУНП в Запорізькій області, шахраї під приводом сприяння у працевлаштуванні до республіки Польща отримували від довірливих громадян гроші кошти та надавали потерпілим підроблені виклики на працю. Загальна сума завданих матеріальних збитків сягає суми у понад 100 тисяч гривень.

Правоохоронці одночасно провели обшуки за приватними адресами шахраїв у Токмаку Запорізької області та Львові. Під час слідчих дій вилучили оргтехніку, яка використовувалася для підробки документів, а також біля ста печаток польських фірм, понад 100 бланків-викликів на працевлаштування, які містять відповідні відтиски печаток. Крім того, вилучені дванадцять банківських карток, на які отримувалися гроші від ошуканих громадян за вирішення їхнього питання з працевлаштування.

Нині відкрите кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст.190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

Всі новини Запоріжжя сьогодні читайте на Depo.Запоріжжя

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme