UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

ПФК "Суми" змінив китайських інвесторів на сумських

Новим інвестором став президент Агробізнес-TSK Геннадій Свірський

Представники міської влади разом з директором ПФК "Суми" і главою федерації футболу Сумської області оголосили, що для команди знайшли нового спонсора, повідомляє Depo.Суми з посиланням на 0542.

Ним став президент Агробізнес-TSK, Геннадій Свірський, який на посаду старшого тренера призначив Анатолія Безсмертного, який працював в ФК "Полтава". Попередньо Свірський буде спонсорувати команду до кінця сезону. Нове керівництво підписало контракт з 23 футболістами, 11 з яких уродженці Сумщини. Паралельно, міська влада шукає другого інвестора, який зміг би взяти частину витрат команди на себе.

Нагадаємо, в минулому році в зв'язку з важким фінансовим станом Сумське НВО, на балансі якого перебувала футбольна команда, оголосило ο пошуку інвесторів для команди з Сум. Незабаром командою зацікавилися китайці, а 24 січня було підписано угоду про інвестування футбольного клубу. Головним тренером став Володимир Лютий. Був спланований бюджет клубу, а СНВО почало виконувати свої зобов'язання. Але, за словами екс-тренера, китайці приїхали і поїхали, залишивши тільки свого спортивного директора. Той через пару днів теж зник, пославшись на сімейне горе.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme