На Полтавщині затримали вирубника дерев

Поліцейські затримали чоловіка, який незаконно нарубав дерев на 25 тис. грн

На Полтавщині затримали вирубника дерев…

У Семенівці правоохоронці виявили факт незаконної вирубки деревини у полезахисній смузі, що знаходиться уздовж поля в адміністративних межах районного центру, повідомляє Depo.Полтава з посиланням на прес-службу обласної поліції.

Поліцейські встановили, що 31-річний містянин спиляв у лісосмузі тополю висотою близько 25-ти метрів та діаметром близько одного метра.

Перевозити крадене планував на власному "Москвичі" з причепом. Пояснив також, що заготовляв деревину для власних потреб за допомогою бензопили. Своїми діями чоловік завдав збитків на суму близько 25 тисяч гривень.

З місця події працівники поліції вилучили речові докази – спиляну деревину, автомобіль з причепом та бензопилу.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого статтею 246 Кримінального кодексу України (незаконна порубка дерев у захисних лісових насадженнях).

Чоловікові загрожує покарання у вигляді штрафу від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців. Можливе також обмеження чи позбавлення волі на строк до трьох років з конфіскацією незаконно добутого.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme