UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Хмельниччині відбулися торги землевпорядників

Предметом торгу стали права оренди на 11 земельних ділянок сільгосппризначення

На Хмельниччині відбулися торги землевпо…

На Хмельниччині відбувся земельний аукціон з продажу прав оренди земель сільськогосподарського призначення, передає Depo.Хмельницький.

Як інформують у прес-службі держгеокадастру області, на аукціоні були запропоновані до продажу права оренди на 11 земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності.

За результатами аукціону землевпорядники передали товаровиробникам 5 земельних ділянок. Земельні наділи загальною площею 60,68 гектарів розташовані за межами населених пунктів Ізяславського району Хмельницької області. Переможці торгів щорічно сплачуватимуть до місцевих бюджетів 73,84 тис. гривень.

Наступні торги землевпорядники Хмельниччини планують провести 17 березня 2017 року, на яких буде реалізовано права оренди на 6 земельних наділів за межами населених пунктів Ярмолинецького району. Завдяки організації аукціонів отримується найкраща ціна за оренду земель, значні додаткові надходження до бюджетів місцевих рад, прозорість у використанні земельних ресурсів на місцях.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme