На Донбасі терористи перешкоджають роботі місії ОБСЄ, пояснюючи це "наказом"

Моніторингова місія ОБСЄ скаржиться, що терористи ОРДЛО 4-5 березня не пропустили спостерігачів СММ до кількох об'єктів на окупованих територіях Донбасу

Як передає Depo.Донбас, про це повідомляється у звіті Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ від 6 березня.

Повідомляється, що 4 березня в окупованому Петрівському районі поруч з Донецьком, коли у супроводі російських офіцерів з СЦКК спостерігачі місії проводили аналіз місця удару, до них підійшли п'ятеро озброєних бойовиків "ДНР" і наказали їм залишити цей район. Озброєні чоловіки супроводили патруль СММ до іншого місця.

"Того ж дня озброєний чоловік зупинив патруль місії і не пропустив спостерігачів до підконтрольного терористам села Веселогорівка у 64 км від Луганська. Він стверджував, що отримав такий наказ", - йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що 5 березня озброєні чоловіки відмовили спостерігачам у доступі до об'єкта в окупованому селі Хороше (36 км на захід від Луганська).

"Того ж дня на блокпості, розташованому за 4 км на північний захід від прикордонного пункту пропуску у підконтрольному "ЛНР" селі Леонове (82 км на південь від Луганська), двоє озброєних чоловіків не пропустили патруль місії до прикордонного пункту пропуску, посилаючись на проведення в цьому районі робіт із розмінування", - йдеться у звіті.

"Про всі ці випадки спостерігачі поінформували Спільний центр координації і контролю (СЦКК)", - йдеться у повідомленні.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme