UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Копи затримали злодія, що обікрав громадську організацію в Старокостянтинові

Зловмисником виявився місцевий рецидивіст

Копи затримали злодія, що обікрав громад…

У Старокостянтинові поліцейські затримали злодія, повідомляє Depo.Хмельницький.

Зловмисником виявився 32-річний місцевий житель, який раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки і шахрайства.

Крадіжка сталася в середині лютого. В офіс місцевої громадської організації проник невідомий та викрав усю оргтехніку.

"Правоохоронці встановили, що злодій пробрався в приміщення, розташоване на першому поверсі багатоповерхівки, шляхом відтискання вікна. Звідти виніс 5 комп'ютерів та принтер загальною вартістю більше 10 тисяч гривень", - інформують в прес-службі облполіції.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники поліції вирахували зловмисника - ним виявився 32-річний місцевий житель, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки та шахрайства. Під час обшуку в будинку, де він проживав, вилучили частину викраденої оргтехніки. Решту він уже встиг продати.

Крім того, під час обшуку було вилучили і газонокосарку, яку зловмисник на початку березня викрав з господарства 50-річного місцевого жителя.

Тепер злодію-рецидивісту доведеться відповідати перед законом згідно ч.3 ст.185 - крадіжка Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme