UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Кернесу вдруге вказали на проблемне перехрестя в Харкові

Харків'яни просять чиновників обладнати переїзд через трамвайні колії в центрі міста

Кернесу вдруге вказали на проблемне пере…

Як передає Depo.Харків, відповідну петицію зареєстрували на сайті Харківської міськради вчора, 6 лютого.

Автор петиції Михайло Максимов просить обладнати переїзд через трамвайні колії на перехресті Гімназійної набережної та вулиці Греківської.

"Не так давно були замінені трамвайні колії по вулиці Університетській, через Нетеченський міст і далі на Греківську. При перетині трамвайних шляхів з Гімназійною набережною, вони були укладені з перевищенням рівня дороги на 20-30 см. Тепер тисячі водіїв щодня долати цей "бар'єр" ризикуючи ходовою частиною своїх автомобілів. Прохання обладнати переїзд через трамвайні колії так, щоб машини могли проїжджати їх безперешкодно!", - написав Максимов.

Наразі петиція зібрала 16 підписів. Для того, щоб її розглянула міськрада, петиція має набрати 5 тис. підписів протягом 90 днів.

Як повідомляв Depo.Харків, у лютому на сайті міськради зареєстрували петицію з проханням відремонтувати підземний перехід на набережній біля цирку. На думку автора петиції Андрія Клиженка, відсутність підземного переходу на перехресті вулиць Греківської та Гімназійної набережної створює аварійно-небезпечну ситуацію, адже на перехресті навіть немає зебри. Петиція стала однією з найпопулярніших у лютому. Наразі вона зібрала понад 400 підписів. Збір підписів триває.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme