UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Чиновники Євросоюзу вирушили на Донбас

Троє чиновників Євросоюзу відвідають Донбас 7-10 березня

Про це повідомляє Представництво ЄС в Україні, передає Depo.Донбас.

Донбас 7-10 березня відвідають голова департаменту Служби зовнішньої дії Європейського Союзу з питань Росії, "Східного партнерства", Центральної Азії та ОБСЄ Люк Делевінь, керівник департаменту Європейської комісії з питань гуманітарної допомоги та захисту цивільного населення Жан Луї де Брувер і керівник групи підтримки України Петер Вагнер.

Згідно з повідомленням, мета їх візиту - оцінити допомогу, яку ЄС надає Україні, обговорити способи, як підвищити її ефективність і зробити її більш систематизованою, а також знайти методи для поліпшення координації дій з іншими донорами.

На Донбасі Делевінь, де Брувер і Вагнер відвідають місця впровадження проектів, фінансуються Євросоюзом, зокрема райони, де надається гуманітарна допомога, медичні послуги, здійснюється місцевий соціально-економічний розвиток.

Вони відвідають Краматорськ (8 березня), село Леонідівка, Торецьк і Бахмут (9 березня).

Там чиновники зустрінуться з представниками місцевої влади, бізнесу та громадянського суспільства.

Очікується, що 10 березня Делевінь, де Брувер і Вагнер проведуть зустрічі на вищому політичному рівні в Києві з представниками Міністерства закордонних справ, Міністерства з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб, Міністерства торгівлі і економічного розвитку, Верховної Ради, а також міжнародної спільноти.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme