В Сумах шукають ідеї для "покращення" парку імені Кожедуба

Управління архітектури та містобудування оголосило конкурс на визначення кращої концептуальної пропозиції щодо оновлення міського парку

В Сумах шукають ідеї для "покращення" па…

Мета конкурсу – визначити кращу архітектурну концепцію організації території парку ім. Кожедуба з урахуванням умов ландшафтного середовища, містобудівної ситуації, зі збереженням природної першооснови існуючого середовища, створення різноманітних сучасних видів відпочинку, оздоровлення, спортивних і культурних зон для дозвілля впродовж року; розвитку інфраструктури і максимального збереження існуючих будівель і зелених насаджень; побачити можливі нові варіанти розвитку функції території для подальшої реалізації; повернути парку статусу об'єкта культурного і рекреаційного призначення, пише Depo.Суми з посиланням на департамент комунікацій Сумської міськради.

Учасниками презентації творчих проектів можуть бути архітектори, дизайнери, творчі колективи, студенти, аматори.

До участі не допускаються члени журі, їх близькі родичі, особи, що безпосередньо пов'язані з членами журі виконанням трудових обов'язків.

Проектна пропозиція має комплексно врахувати існуючі споруди, інфраструктуру і зонування; параметри нових споруд; створення раціональної пішохідно-транспортної схеми; упорядкування функціонального зонування простору; створення цілісного художньо-образного рішення загальної композиції простору і стильового рішення парку.

Надання реєстраційних заявок – до 31 березня. Термін проектування – 45 календарних днів.

Роботи прийматимуть в управління архітектури та містобудування (м. Суми, вул. Воскресенська, 8А, 2-й поверх) з 17 по 19 квітня.

Підведення підсумків – до 29 квітня.

Автор/авторський колектив, який став переможцем, нагороджується грамотою міського голови і одержує право щодо подальшу участь у розробці та реалізації проекту за домовленістю із організатором заходу.

Якщо журі не визнало жодного проекту таким, що може бути рекомендований для подальшої реалізації, організатор звільняється від зобов'язань щодо замовлення на подальше розроблення проектно-кошторисної документації.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme