У Глухові затримали крадія, який повільно бігає

Чоловік викрав з чужого будинку цінні речі та гроші

У Глухові затримали крадія, який повільн…

До поліції із заявою про крадіжку звернувся 31-річний житель міста Глухів та повідомив, що в його будинку пошкоджено вікно, а з самого приміщення зникли цінні речі та гроші. Черговий по відділу направив на виклик слідчо-оперативну групу та зорієнтував на пошуки крадія особовий склад підрозділу, додатково повідомивши, що у зловмисника може бути картатий рюкзак потерпілого, пише Depo.Суми з посиланням на відділ комунікації поліції Сумської області.

Оперативники "гарячим" слідом розшукали зловмисника. Ним виявився 29-річний раніше судимий глухівчанин. Чоловіка "виказав" примітний рюкзак, куди він склав всі поцуплені речі: золоті прикраси, ноутбук, монітор, старовинні книги, шкіряні рукавички, значну кількість монет та біжутерії. До цього всього він "прихопив" ще й розібраний дитячий велосипед.

Зловмисник намагався втекти від полісменів, проте його швидко наздогнали та затримали.

Нині за даним фактом слідчі відкрили щодо затриманого, котрий не бажає давати жодних пояснень, кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Суд, розглянувши клопотання слідства, обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, тож зараз зловмисник перебуває у слідчому ізоляторі. Слідство триває.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme