Нові строї презентували в хмельницькій прикордонній академії

Цьогоріч затвердили форму одягу нового зразка, яка складається з парадної, основної та польової

Нові строї презентували в хмельницькій п…

На базі Національної академії Державної прикордонної служби України ім.Богдана Хмельницького знайомились із новою формою одягу, повідомляє Depo.Хмельницький.

На базі ВИШу проходили збори з посадовими особами за напрямком речового забезпечення органів охорони та забезпечення державного кордону України.

Присутнім довели нові вимоги щодо речового забезпечення військовослужбовців і працівників Держприкордонслужби та їх практичного застосування в умовах сьогодення, ознайомили з новими предметами форменого одягу та порядком їх припасування і носіння і поставили завдання з речового забезпечення на 2017 рік.

За словами начальника відділу речового забезпечення управління центрального забезпечення адміністрації Держприкордонслужби Андрія Кохана, відповідно до Закону України про уніфікацію форми одягу, всі силові відомства виробили до неї єдиний підхід. Кольори польової форми підібрані спеціально відповідно до гами українського ландшафту

Начальник же управління матеріального забезпечення Департаменту ресурсного забезпечення полковник Павло Скиданенко зазначає, що нова форма Держприкордонслужби є більш демократичною, демілітаризованою, елегантною й привабливою, а також має більш розширений асортимент.

Цьогоріч вже прийняли та затвердили форму одягу нового зразка, яка складається з парадної, основної та спеціальної (польової).

При створенні парадної формі висунули підвищені вимоги до матеріалів та фурнітури, також з метою уніфікації змінені кашкети й погони.

В основній формі використовувалися надміцні матеріали. Цей вид одягу універсальний, його перевагою є витривалість, окрім того й забезпечує зручність як на щодень, так і при виконанні спецоперацій.

Польова форма також створена з нових матеріалів, її основні якісні показники - зручність і практичність.

Читайте також: Українським армійцям продовжують шити форму із забороненої синтетичної тканини

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme