UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Хмельницькому протезному заводі ревізори знайшли порушень на більш як 52 мільйони гривень

Левова частка втрат підприємства чталася через неефективне використання коштів і майна

На Хмельницькому протезному заводі ревіз…

Державні аудитори в Хмельницькому державному експериментальному протезно-ортопедичного підприємстві встановили ряд факторів як внутрішнього так і зовнішнього характеру, що негативно вплинули на ефективність фінансово–господарської діяльності держпідприємства, повідомляє Depo.Хмельницький за інформацією прес-служби Управління Західного офісу в області.

На заводі знайшли порушень на загальну суму 52,1 млн гривень, в тому числі упущеної вигоди на суму 5,4 млн гривень, неефективне використання коштів і майна на загальну суму 46,6 млн гривень.

Підприємство неефективно використовує майно, придбане за бюджетні кошти. Так, придбаний в 2008 році технічний комплекс з виготовлення ортопедичного взуття вартістю понад 22 млн гривень не використовується у виробничій діяльності.

Були й порушення порядку відшкодування державою вартості виготовленої продукції, що призвело до неефективного використання коштів держбюджету на суму 24 млн гривень

За результатами проведеного аудиту керівництву Підприємства надали ряд рекомендацій щодо підвищення ефективності управління коштами і майном та приведення його обліку і звітності у відповідність до вимог чинного законодавства.

Про результати проведеного аудиту проінформовано правоохоронні органи.

Читайте також: На Хмельницькому протезному заводі простоює імпортне дороговартісне обладнання

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme