Французька компанія закрила своє виробництво на Донбасі через свавілля "ДНР"

Французская компанія Air Liquide припинила роботу на окупованих територіях Донбасу у зв'язку із захопленням "ДНР" українських підприємств, зокрема дочірнього підприємства компанії "Ер Лікід Єнакієве"

 

Як повідомили у прес-службі компанії Air Liquide, яка є одним зі світових лідерів з виробництва промислових газів, безпека працівників, а також дотримання українських і міжнародних законів залишаються для них пріоритетом, передає Depo.Донбас.

"Після недавніх рішень самопроголошеної "ДНР" щодо встановлення адміністративного контролю над деякими українськими компаніями (включаючи "Ер Лікід Єнакієве"), що працюють на Донбасі, Air Liquide більше не може продовжувати свою діяльність в цьому регіоні. Безпека наших працівників, а також дотримання чинних українських і міжнародних законів залишаються нашим пріоритетом", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 27 лютого "ЛНР" і "ДНР" висунули вимогу до України припинити залізничну блокаду до 1 березня, а в разі невиконання вимоги погрожують ввести "зовнішнє управління" на діючих на окупованому Донбасі українських підприємствах.

Учасники блокади відповіли, що звільняти колії не збираються.

28 лютого "ЛНР" вже призначила нову адміністрацію на підприємствах Ахметова.

Вранці 1 березян близько 40 підприємств української юрисдикції перейшли під так зване "зовнішнє управління" в "ДНР".

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme