UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Харківщині нервозна поведінка донеччанина допомогла викрити злочин

Харківські поліцейські затримали мешканця Донецької області, який віз накотики

На Харківщині нервозна поведінка донечча…

Як повідомили Depo.Харків у відділі комунікації ГУНП України в Харківській області, під час відпрацювання території Красноградського району інспектори сектору реагування патрульної поліції зупинили автомобіль BMW, у 45-річного пасажира якого правоохоронці вилучили канабіс.

За відомостями поліції, під час перевірці документів у водія та пасажира - 45-річного мешканця Донецької області, поліцейські помітили, що останній помітно нервує.

Оглядаючи чоловіків, у верхньому одязі пасажира поліцейські виявили поліетиленовий пакунок з речовиною рослинного походження, схожу на канабіс.

На місце події викликано слідчо-оперативну групу Красноградського відділу поліції. Вилучену речовину направлено на дослідження.

Наразі слідчим вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до 3 років.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme