UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Зрада у "ДНР": Бойовиків обурив "шахер-махер" Захарченка із Савченко

Більшість бойовиків "ДНР" обурилися приїздом нардепа Надії Савченко до окупованого Донецька і прихильне ставлення до неї їхнього ватажка Олександра Захарченка

Про це пише Depo.Донбас з посиланням на координатора групи "Інформаційний спротив" Дмитра Тимчука.

Повідомляється, що згідно з доповіддю "МГБ ДНР" на ім'я Захарченка, візит на окуповану територію Донецької області Савченко і забезпечення цього візиту з боку керівництва "республіки" викликало негативний резонанс серед більшості бойовиків "1-го АК ДНР" і співробітників "правоохоронних органів".

"Відзначається, що в приватних бесідах навіть окремі командири середньої ланки і керівники структурних підрозділів "МО ДНР" і "МВС ДНР" висловлюють гостру негативну критику на адресу Захарченка стосовно сприяння даного візиту", - пише Тимчук.

Однак він зазначає, що близько 30% бойовиків "ДНР" підтримали даний візит, бо вважають, що він сприяє "визнанню ДНР" з боку офіційного Києва.

Нагадаємо, що 24 лютого депутат Надія Савченко і керівник центру визволення полонених "Офіцерський корпус" Володимир Рубан прибули у виправну колонію в Макіївці, де утримуються українські військовополонені. СБУ закликала Савченко дати пояснення з приводу її поїздки в Донецьк. На неї вже складений адміністративний протокол за незаконний перетин лінії розмежування.

27 лютого СБУ скасувала перепустку на в'їзд на окуповані території Донецької області Рубану.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme