UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

"Закарпатгаз" нагороджуватиме тих, хто здасть крадіїв газу

Упродовж 2016 року фахівцями ПАТ "Закарпатгаз" зафіксовано 326 випадків незаконного використання газу 

"Закарпатгаз" нагороджуватиме тих, хто з…

Про це повідомила прес-служба "Закарпатсгазу", пише Depo.Закарпаття.

Правоохоронними органами порушено 54 кримінальні провадження за незаконне використання газу. У судах наразі знаходиться 25 справ, з них за 20 вже прийняті рішення.

"Закарпатгаз" має усе необхідне - сучасні прилади та досвід фахівців компанії, які дозволяють знайти незаконну врізку на будь-яких ділянках газопроводів або розпізнати несанкціоновані втручання у прилади обліку. Окрім того, завдяки налагодженій системі комунікацій зі споживачами, які більш активно почали повідомляти про такі факти, вдалося пришвидшити реагування на втручання в газорозподільну мережу.

Втручання у газову мережу сторонніх осіб найчастіше стають причиною аварійних ситуацій, які, в свою чергу, можуть створити реальну загрозу життю і здоров'ю людей.

"Ми гарантуємо матеріальну винагороду та конфіденційність інформації, яка допоможе викрити порушників і виявити крадіїв природного газу. Їхні дії не тільки завдають економічних збитків підприємству, а й є надзвичайно небезпечними для оточуючих", - каже голова правління ПАТ "Закарпатгаз" Віталій Шатило.

Конфіденційно сповістити ПАТ "Закарпатгаз" про випадки незаконного використання газу можна за номерами телефонів відділу економічної безпеки - 067 244 32 53 та відділу інспектування - 067 240 02 79, або електронною поштою на адресу [email protected].

Нагадаємо, 2 березня ужгородка відкрила у багатоквартирному будинку газ, щоб покінчити життя самогубством.

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme