UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

В Корабельному районі молодики вирішили випити за рахунок побитого чоловіка

Миколаївця побили, а потім забрали в нього кошти: нападники зізналися, що хотіли "заробити" собі на розваги

В Корабельному районі молодики вирішили…

До Корабельного відділу поліції звернувся 31-річний чоловік, який повідомив, що став жертвою злочинців. Про це Depo.Миколаїв повідомили в прес-службі поліції.

Так, зі слів потерпілого, близько 2:00 ночі наприкінці лютого він був біля розважального закладу в Корабельному районі, коли до нього підійшли двоє невідомих та почали його спочатку ображати, а потім бити. Коли потерпілий впав на землю, до нього нахилився один з нападників та сказав, що "непорозуміння" можна залагодити випивкою, звісно, за рахунок заявника. У чоловіка не було іншого виходу, ніж погодитися. Потерпілий повідомив, що гроші має лише на картковому рахунку, на що зловмисники повели його до найближчого банкомату, аби він зняв певну суму коштів. Коли побитий чоловік отримав готівку у розмірі 500 гривень, злочинці, ще раз побивши заявника, відібрали в нього грошові кошти та мобільний телефон і відразу зникли.

Правоохоронці встановили особи злочинців, ними виявилися 20-річні місцеві мешканці, один із яких раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення розбійного нападу. Зі слів нападників, під час розпивання спиртних напоїв у них закінчилися кошти, а їм хотілося продовжити відпочинок і вони вирішили таким чином "заробити" собі на розваги.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.186 КК України "Грабіж", санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років. Вирішується питання щодо оголошення зловмисникам про підозру та обрання міри запобіжного заходу.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme