У Кремлі кажуть, що рішення про визнання "ЛНР" і "ДНР" прийматиме особисто Путін

Зовнішню політику Москви визначає особисто Володимир Путін, сказав прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков, кажучи про можливість визнання "ЛНР" і "ДНР"

 

Пєскова попросили прокоментувати таку можливість, а також запитали, на яких умовах це може статися, передає Depo.Донбас.

"Відповідаючи на ваше запитання, можу сказати одне: за конституцією зовнішня політика Російської держави визначається главою держави, а саме президентом Російської Федерації", - сказав він.

Раніше ЗМІ з посиланням на главу комітету Держдуми у справах СНД Леоніда Калашникова повідомили, що визнання Росією "ДНР" і "ЛНР" можливо, якщо Київ почне бойові дії в регіоні.

Пєсков колись уже зазначав, що Москва вважає некоректним питання про можливі перспективи визнання самопроголошених республік Донбасу, а гіпотетичні міркування на цю тему знаходить неприйнятними.

Екс-голова так званого "радбезу "ДНР" Олександр Ходаковський підкреслив, що політичне рішення про введення "зовнішнього управління" ухвалювалося керівництвом Росії.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme