UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У "ДНР" складають списки "зрадників"-поліцейських і з жахом чекають відповідних дій з України

На окупованій території Донеччини російські куратори наказали скласти список "зрадників"-поліцейських, які виїхали з окупації і служать тепер у Нацполіції

Як передає Depo.Донбас, про це на своїй сторінці у Facebook повідомив координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

Повідомляється, що керівництво "МВС ДНР" поставило завдання підпорядкованим структурним підрозділам скласти повну базу даних щодо працівників правоохоронних органів, які залишили окуповану територію "ДНР" і переїхали жити на підконтрольну територію України.

Зазначається, що повний список планується розмістити на сайті "Предатели ДНР", створеному представниками "МВС ДНР".

"Підтримка і супровід роботи даного ресурсу здійснюється з території Російської Федерації", - зазначає Тимчук.

У той же час серед "правоохоронців ДНР" ширяться чутки, що агенти СБУ, а за іншою версією - "люди Аброськіна", з українського Донецького обласного управління поліції "викрали" повну базу даних по персоналу "поліції ДНР".

"Згідно з чутками, тепер співробітники українських спецслужб масово затримують родичів зазначених в базі осіб, які проживають або виїжджають на підконтрольну Україні територію. Нібито СБУ вже проведено цілий ряд спецоперацій, коли таких родичів "виманювали" з території, підконтрольної "ДНР", і заарештовували", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що Голова поліції Донеччини В'ячеслав Аброськін нещодавно опублікував імена "співробітників розвідки "ДНР".

Також повідомлялося, що у 2014 році Аброськін зробив надбанням громадськості список колишніх міліціонерів, нагороджених терористами в "день поліції ДНР".

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme