Столичних батьків, які записували дітей в електронну чергу, чекає "сюрприз"

Столичним жителям, які раніше реєстрували своїх дітей в електронній черзі до дитячого садка, необхідно перереєструватися

Столичних батьків, які записували дітей…

Про це заявила заступник голови КМДА Ганна Старостенко, повідомляє Depo.Київ з посиланням на прес-службу КМДА.

Це пов'язано з тим, що київська влада впроваджує нову автоматизовану систему зарахування дітей у дошкільні навчальні заклади міста, яка унеможливить втручання ззовні.

Старостенко підкреслила, що перереєстрація передбачає збереження попереднього місця в черзі для користувачів старої системи. А сама процедура допоможе уникнути "засмічення" нової системи та дозволить бачити реальну потребу в місцях у ДНЗ столиці.

"Всю інформацію за вашим записом буде збережено та перенесено в нову базу. Ми прагнемо оновити дані про всіх наших діток, щоб отримати актуальну інформацію щодо потреби в місцях, кількість дітей певних пільгових категорій", – зазначила заступник мера.

Пройти реєстрацію (а також перереєстрацію) можна за посиланням.

За словами Старостенко, нова система електронного запису буде частиною міських сервісів KYIV ID.

Після того, як вона запрацює, кожен, хто зареєструвався, матиме відкритий доступ до всієї інформації у мережі садочків: їхній наповненості, переліку дітей у черзі, скільки серед них дітей пільгових категорій, та іншої статистичної інформації.

Всі новини Києва читайте на Depo.Київ

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme