Поганяють з вітерцем: У Кличка поповнять автопарк Hyundai Elantra за вісім мільйонів

КП "Автотранспортне підприємство КМДА" призначило на 3 травня тендер на постачання 15 автомобілів Hyundai Elantra очікуваною вартістю 7,78 мільйона гривень

Поганяють з вітерцем: У Кличка поповнять…

Про це повідомляє Depo.Київ з посиланням на систему "Прозорро".

Так, Hyundai Elantra 2017 року випуску повинен мати бензиновий двигун 1.6 DOHC 6MT, подушки безпеки водія і пасажира, кондиціонер, фільтр салону, бортовий комп'ютер, шумоізоляцію моторного відсіку, аудіо PA 30A audio (радіо + CD/МР3) + 6 динаміків.

Комунальне автотранспортне підприємство планує, що один автомобіль Hyundai Elantra коштуватиме не більше, ніж 518 тисяч гривень.

Водночас "Наші гроші" відзначають, що у відкритих джерелах є інформація, що подібну автівку можна придбати за акційною ціною 467 тисяч гривень.

Додамо, що у в кінці грудня 2016 року "Автотранспортне підприємство КМДА" поповнило автопарк, придбавши у ТОВ "Автосаміт Лтд" екс-нардепа Таріела Васадзе 3 автівки Toyota Camry за 2,02 мільйона гривень і повнопривідний семимісний Toyota Highlander у комплектації Prestige за 1,48 мільйона гривень.

У березні 2016 року апарат виконавчого органу КМДА уклав угоду з КП "Автотранспортне підприємство КМДА" на послуги перевезення за 19,63 мільйона гривень.

Всього для перевезень було замовлено 51 автомобіль представницького класу: "Тойота Хайлендер", "Тойота Ленд Крузер", "Тойота Камрі", "Опель Омега" та ін.

Всі новини Києва читайте на Depo.Київ

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme