Офіцери ЗСУ відвідали випробувальний центр повітрянодесантної техніки в США

Українська делегація вивчала можливості систем спецпризначення

Офіцери ЗСУ відвідали випробувальний цен…

Делегація Збройних Сил України відвідала випробувальний центр компанії-виробника повітрянодесантної техніки Airborne Systems в США, повідомляє Depo.Хмельницький з посиланням на "Народну армію".

Представники Високомобільних десантних військ та Сил Спеціальних операцій, відвідали Airborne Systems, що у місті Іллой, штат Арізона Сполучених Штатів Америки.

"Метою нашого візиту було вивчення можливостей парашутних систем спеціального признання, засобів десантування техніки та вантажів до 32 тонн, а також із великих висот до 8 тисяч метрів на велику дальність до 30 кілометрів", - повідомив голова української делегації, заступник командувача ВДВ - начальник повітрянодесантної служби командування ВДВ полковник Юрій Галушкін.

Сторони обговорили можливість проведення компанією Airborne Systems практичної демонстрації їхньої техніки із вантажними платформами та літаками військово-транспортної авіації, які застосовуються в ЗСУ.

Окрім того, на військовому аеродромі, українські десантники здійснили практичні стрибки з американськими армійськими парашутами T-11, MC-6, HI-5, Intuyder RA із застосуванням навігаційного та кисневого обладнання.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme